Sarti - Vila Dina
Vila Dina

Dina House се наоѓа во мирниот, стар дел на Сарти на 60 m oд морето. Целосно е реновирана во 2017 година. Студијата се наоѓаат на прв кат. Сите имаат телевизор, бесплатен бежичен интернет и клима уред чие користење е вклучено во цената.  Студиото бр. 4 има своја, но издвоена тераса и затоа има пониска цена. 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-

19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-

24.10

24.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

1/2

studio

2

178

228

328

398

498

548

598

598

598

528

398

298

228

178

1/4

studio IT

4

228

278

378

448

578

628

678

678

678

628

468

368

278

228

1/4

studio

4

248

298

398

498

628

698

748

748

748

678

498

398

298

248

Цените се објавени во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.