Gerakini - Vila Christos
Vila Christos

Луксузната куќа од понов датум се наоѓа на 80 м од брегот во мирниот дел на Геракини и на 150 м од уредениот дел на плажата. Куќата има исклучително комфорни и комплетно опремени дуплекси, кои се наоѓаат на приземје и на 1. кат. Секој дуплекс има свое паркинг место. Сите имаат TV, интернет и клима уред, чие користење е вклучено во цената.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА ДУПЛЕКС ЗА 10, 11 ИЛИ 12 НОЌИ

Период

Тип на сместување

Макс бр лица

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-23.09

23.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

11

10

1/5

duplex

5

518

618

718

818

898

958

958

958

768

568

418

298

1/5+1

duplex

6

548

648

748

848

928

988

988

988

798

598

448

328

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА СИТЕ КУЌИ КОИ НЕ СЕ НА ПОПУСТ СЕ ОДОБРУВА 8% ПРЕДСЕЗОНСКИ ПОПУСТ ЗА ПОАЃАЊА ДО 08.06.2020, ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО СО РЕЗЕРВАЦИЈА

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.