Sarti - Sarti Inn
Sarti Inn

Sarti Inn Apparthotel e луксузен смештај со базен. Се наоѓа на 160 м од плажата. Студијата за 2 или 3 лица се наоѓаат на кат, освен едно четирикреветно во ниско приземје, како и студијата за 4 лица. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење е вклучено во цената. Куќата исто така има и базен. Чистењето и менувањето постелнина во студијата се прави на секои 3-4 дена.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НОЌЕВАЊА

Период

Тип на сместување

Макс број на лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Sarti Inn 1/2

studio

2

-

218

348

578

698

848

988

848

848

748

498

398

188

Sarti Inn 1/3

studio

3

-

278

378

668

798

948

1098

938

938

848

598

498

238

Sarti Inn 1/3+1

studio NP

4

-

298

448

728

898

998

1168

988

988

898

648

548

298

Sarti Inn 1/4

studio NP

4

-

298

448

728

898

998

1168

988

988

898

648

548

298

 

Период

Тип на сместување

Макс број на лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-05.07

05.07-15.07

15.07-25.07

25.07-04.08

04.08-14.08

14.08-24.08

24.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Број на ноќи

 

 

12

12

12

10

10

10

10

10

10

9

10

10

11

Sarti Inn 1/2

studio

2

218

348

578

598

698

848

848

848

828

598

468

328

168

Sarti Inn 1/3

studio NP

3

238

378

598

648

748

898

898

898

868

628

518

388

198

Sarti Inn 1/3

studio

3

278

398

668

698

798

938

938

938

898

658

568

428

218

Sarti Inn 1/4

studio NP

4

298

498

728

748

848

988

988

988

958

728

648

478

278

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА СИТЕ КУЌИ КОИ НЕ СЕ НА ПОПУСТ СЕ ОДОБРУВА 8% ПРЕДСЕЗОНСКИ ПОПУСТ ЗА ПОАЃАЊА ДО 08.06.2020, ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО СО РЕЗЕРВАЦИЈА

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.