ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Kassandra - Olympion Sunset 5* De lux - Fourka
Olympion Sunset 5* De lux - Fourka

OLYMPION SUNSET 5* FOURKA

www.olympion-sunset.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 10.04.2024)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 7% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 10.05.2024)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.05.2024 5% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 15.06.2024)

4

13.05-31.05

01.06-15.06

16.06-13.07

14.07-26.08

30.09-15.10

16.09-29.09

27.08-15.09

Double Superior Garden View or Pool View

 112,00 €

 174,00 €

 236,00 €

 280,00 €

Трето лице

 28,00 €

 39,00 €

 56,00 €

 62,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Superior Sea Side View

 129,00 €

 191,00 €

 247,00 €

 303,00 €

Трето лице

 28,00 €

 39,00 €

 56,00 €

 62,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Side Sea View

 140,00 €

 202,00 €

 258,00 €

 314,00 €

Трето лице

 28,00 €

 39,00 €

 56,00 €

 62,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Junior Suite Garden View od Pool View ( рен. 2020)

 146,00 €

 236,00 €

 269,00 €

 336,00 €

Трето лице

 28,00 €

 39,00 €

 56,00 €

 62,00 €

Четвро лице

 28,00 €

 39,00 €

 56,00 €

 62,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2дете од 2-11.99 год.

Гратис

 23,00 €

 34,00 €

 39,00 €

3дете од 2-11.99 год.

Гратис

 23,00 €

 34,00 €

 39,00 €

Доплата за beach front room

 23,00 €

 36,00 €

 45,00 €

 56,00 €

Минимум престој

3

3

5

7

Stayover tax 10 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelation of reservation 30 days prior to arrival: free of charge

                          Cancelation of reservation 29 days up to 14 days prior to arrival: 50% of the entire stay                                Cancelation of reservation from 13 th day of arrival: 100% of the stay                                                        Non Show: 100% of the stay                                                                             Early Departure: 100% of the stay                                                         BEACH FRONT room supplement NOT COMBINABLE WITH EBD