Услови за патување

 • Цените се изразени во ЕУР за уплата во денарска противвредност (1 Еур = 62,00 мкд)
 • За дете од 02-12 години со две возрасни лица – бесплатно сместување, превоз 35 Евра

 • За трето лице над 12 години  бесплатно сместување, превоз 45 Евра

 • Доплата за клима 5 Евра од ден

 • При сместување во студијата 1/2 и 1/3 потребен е минимум од 2 лица (2 x 100%), а во 1/3+1/3 минимум 4 лица (4 x 100%)

 • Сместувањето во студијата е во 14:00 часот по локално време, а напуштање на студијата во 10:00 часот по локално време

 • Цена само за автобуски повратен билет 45 Евра, а за деца од 02-12 години 35 Евра
  Задолжително патничко осигурување: 250 денари (индивидуално) за лица над 65 години + 100%

 • За уплата на два последователни аранжмани 7+7 ноќевања одобруваме 10% попуст на вториот аранжман на редовните цени

 • Попустите за рана уплата не се комбинираат со промо цените !
 • ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ (попуст за рана резервација со попуст за две последователни смени)!!!

 • Туристичка такса 1.5 Евро од ден се наплаќа во агенцијата

 

Термини на тргнување

 • Куманово во 04:15 часот (Макпетрол, автопат)

 • Скопје во 05:00 часот (паркинг спроти Хотел ВИП)

 • Кочани во 04:15 часот (паркинг пред Судот)

 • Штип во 04:45 часот (нова Пошта)

 • Велес во 05:45 часот (бензинска пумпа – Мотел Македонија)

 • Трнување од Неа Врасна во 15:00 часот