ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Kassandra - Athos Palace 4* - Kalithea
Athos Palace 4* - Kalithea

Линк до понудата од хотелот https://athospalace.reserve-online.net/